Binnenverlichting

Verlichting is een essentieel onderdeel van uw woonruimte. De keuze van de juiste verlichting is vaak een moeilijke beslissing. Zowel op technisch als op esthetisch vlak bieden wij u de begeleiding die u nodig hebt. Uw persoonlijke inbreng is hier erg belangrijk. Samen zoeken we naar het meest geschikte instrument voor uw woning. MVL is dan ook steeds op zoek naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting, of het nu nieuwe ontwerpers of nieuwe technologieën zijn.

Ons zeer uitgebreide gamma geeft u een enorme keuze uit de meest vooraanstaande merken. Daarenboven zijn we exclusief verdeler van een aantal ontwerpers voor zowel rustieke, tijdloze als moderne stijlen.

In onze showroom stellen we een greep uit ons gamma voor in verschillende natuurlijke ruimtes. Zo krijgt u een beeld van de integratie van de (of uw gekozen) verlichting in het interieur.

Een groot deel van het gamma is ook online verkrijgbaar in verschillende webshops. Toch zijn wij overtuigd van de meerwaarde die we u kunnen bieden. Zo krijgt u persoonlijk advies over de juiste verlichting en begeleiden we u doorheen dit traject. Zonder meerkost want onze prijzen zijn webshop-matched. (geldig op aantoonbare prijzen van Belgische winkels)